05
Oca

Kartal Doğalgaz Projesinde Profesyonel Çözümler

Kartal doğalgaz projesi ve doğalgaz tesisatı uygulamalarında profesyonel çözümler sunan firmamız, uygun fiyatları, müşteri dostu yaklaşımı, her zaman ulaşabileceğiniz İGDAŞ yetkili mühendis ve teknikerleriyle müşterilerin daima yanında.

Ücretsiz Keşif Avantajı

Kartal doğalgaz projede ücretsiz keşif avantajından yararlanmak için firmamızı hemen şimdi arayabilirsiniz. Doğalgaz projelerinde uzman ekibimizden keşif randevusu alabilirsiniz.

İgdaş yetkili mühendislerimiz, keşif sırasında meskeninizi ziyarete gelerek teknik dataları toplayıp, ölçüm yaparlar. Bunların sonucunda meskeniniz için en mükemmel ısınma çözümü belirlenmiş olur. Böylece hiçbir sorunla karşılaşmadan doğalgazın konforunu yaşarsınız.

Projenizde İgdaş Yetkili Firma Uzmanlığı

İstanbul’da doğalgaz dağıtımını yapan resmi kurum İgdaş’tır. Sanıldığının aksine, İgdaş meskenlere ait doğalgaz projelerini hazırlamaz, sadece gelen projeleri denetleyerek onay verir. Meskenlere ait doğalgaz projelerini ise İgdaş’ın yetki verdiği firmalar hazırlar. Bu firmaların her birinin İgdaş yetki numaraları vardır. Doğalgaz projeniz için firma seçerken İgdaş doğalgaz yetkili firma olduğundan emin olunuz. Doğalgaz gibi hassas güvenlik içeren konuda mutlaka yetkili firmadan hizmet almanızı öneririz.

Firmamızda doğalgaz projeleri, İgdaş yetkili mühendisler tarafından yapılır. Bu bağlamda Kartal doğalgaz proje çizimi ve uygulaması da uzman İgdaş yetkili mühendisler tarafından projelendirilir.

Proje Onayının Alınması

Proje çizimi, yetkili mühendislerimiz tarafından bilgisayarda yapılır. Proje çiziminde birçok bilgisayar programı kullanılır ama en tercih edileni Autocad programıdır. Bilgisayar ortamında çizilen proje onay alınmak üzere İGDAŞ Proje Onay Merkezi’ne gönderilir. Doğalgaz proje çizimi, uygulanan alandaki projeyle birebir aynı olmalıdır. Doğalgaz proje çizim fiyatları İstanbul ise meskenin nerede olduğuna ve projenin içeriğine göre farklılık gösterir.

Deneyim ve Titizliğin Bileşimi

Doğalgaz tesisatında uzun vadede sorun yaşamak istemeyenler için uzman desteği almak çok önemlidir. Titizlikle yapılması gereken bu uygulamalar deneyim ister. Firmamız doğalgaz tesisat sektöründe yılların teknik deneyimine sahiptir.

Merkezi sistem veya bireysel kullanımda yaşanan tesisat sorunları hem para kaybına, hem de yıllarca uğraşılacak ısınma problemlerine yol açar. Bu tür sorunlarla uğraşmak istemeyenler için doğru adres olan firmamızın İgdaş yetkili mühendisleri, mükemmellik anlayışıyla müşteriye tam destek sunar. Çağrı merkezimizi arayarak hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.